Skip to the content

NYHETER

Välkommen till vårt nyhetsflöde. Här kommer vi att skriva om vad vi gjort, vad vi gör och vad vi kommer att göra.

Vi har äntligen fått ut våra nya produktkataloger som ska göra det enklare för våra kunder att hitta rätt produkt. Dessa kommer till skillnad från tidigare att finns i tre kategorier: Welding consumables, Brazing consumables och Hardfacing consumables.

Vi har inlett ett mycket spännande samarbete ihop med Quada V+F Laserschweissdraht GmbH där vi kommer sälja deras svetstrådar för lasersvetsning på Skandinavisk marknad. 

Läs mer!

Meltolit AB är nu ett platinaföretag hos UC efter att ha haft högsta kreditvärdigheten GULD 5 år i rad. Vi är mycket stolta över detta och det visar våra kunder att vi är en trygg och stabil partner att göra affärer med. ...

Viktig information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Klicka på rubriken för att läsa mer.

Vi kan summera en riktigt givande vecka där vi fick chans att möta befintliga kunder, leverantörer och många nya intressanta besökare som vi förhoppningsvis kan inleda nya samarbeten ihop med.

Lågtemperaturlod för sammanfogning och lagning av aluminium, aluminiumlegeringar samt aluminium och koppar.

Länk till produkt

Förbättra er kvalitet, effektivitet och kompetens genom att utbilda er vidare inom lödning. Vi skräddarsyr kurser för er verksamhet i en mix av praktik och teori.

Vi har kunskapen inom flamlödning, induktionslödning, skyddsgaslödning och vacuumlödning.

Vi har lanserat vår nya elektrod "48 E". Detta är en 7018-elektrod för låg och olegerat stål. Den har H4R-klassning som innebär låg fuktupptagningsförmåga och har en slagseghet på ner till -60°C för att klara den tuffa nordiska marknaden. 

Klicka här för produktblad

Du kan hitta den hos någon av våra återförsäljare eller kontakta oss på Meltolit.

 

 

Under Elmia Svets & fogningsteknik 10-13 Maj ställde vi ut tillsammans med våra systerföretag "Axson Teknik" och "Kontrollmetod". Läs mer.

 

Vi på Meltolit är nu mycket glada över att kunna presentera våra nya produktförpackningar. Vi hoppas att detta leder till att fler återförsäljare kan tänka sig att exponera varorna i sina butiker och detta är ett av stegen i vår strategi för att utveckla varumärket Meltolit. ...

Meltolit AB

J A Gahms gata 4
S-421 31 Västra Frölunda

​Tel. +46 (0)31- 748 52 25
​Fax +46 (0)31- 28 64 65

E-post: info@meltolit.se
Hemsida: www.meltolit.se

Ekonomi: ekonomi@meltolit.se

 

Org.nr: 556088-6110

Öppettider Vardagar 08.00-16.30